HEALTHY MAMA

Gezond en energiek tijdens je zwangerschap en de kraamtijd!

Gefeliciteerd; je bent zwanger!

Tijdens je zwangerschap gebeurt er ontzettend veel in je lichaam. Je bent in verwachting en beleeft daarmee één van de meest bijzondere ervaringen van je leven! Hoe speciaal is het immers om nieuw leven bij je te dragen. Een nieuw mens dat leeft dankzij jou, groeit dankzij jou en ter wereld komt dankzij jou. 

Het is een mooie en speciale tijd in je leven, alleen ervaar je dat niet altijd zo, want je voelt de druk van de maanden omzet die je straks mist en al het werk dat je dus vooruit moet doen de komende maanden. 

Daarbij voel je je alles behalve top; misselijk, onbestemd gevoel in je buik en dan die slopende vermoeidheid. Heeft iemand je ooit hierop voorbereid? Nee, want dit ‘hoort er nou eenmaal bij’. 

Er gebeurt natuurlijk ontzettend veel in je lichaam, dus logisch dat je je niet altijd even top voelt. Na de eerste maanden zou dit zich – in verreweg de meeste gevallen – moeten settelen en zou je je goed moeten voelen.

Houdt de misselijkheid aan? Of misschien wel die vermoeidheid? Dan kan het zijn je lichaam niet helemaal in balans is. Met name je spijsvertering en je darmen. 

Je weet dat je gezond moet eten, maar je hebt er letterlijk de kracht niet voor. Of de zin, want het enige waar je lichaam behoefte aan heeft is ongezonde meuk. Kaascroissants op de meest bijzondere tijdstippen van de dag. Of een stokbroodje met juist die paté die nu niet mag. Om maar een paar dingen te noemen…

Marjolein

★★★★★

“Doortastend, oprecht en efficiënt. No bullsh*t! Denise is de ideale sparringpartner. Tijdens mijn zwangerschap was ik continu bezig met het beste voor m’n baby te verzamelen; maar wat is nou het allerbeste wat je mee kan geven? Een zo goed mogelijke start en basis. De echte bescherming komt van binnenuit! Denise schreef een helder plan van aanpak waarin ze voor- en nadelen van verschillende opties duidelijk naast elkaar neerzette. Daarbij hield ze rekening met wat voor mij haalbaar was binnen mijn leefstijl, werk en wensen. Nog steeds (inmiddels is mijn zoontje 6 maanden) vraag ik haar om advies en wisselen we van gedachten. Net als liefde is de darmflora een onzichtbare maar primaire levensbehoefte en het beste wat je jezelf en kindje kan bieden!”

Marjolein

Holistisch tandarts, ondernemer en moeder

Weet jij welke voedingsstoffen je nodig hebt?

We horen allemaal wat je juist niet mag eten tijdens je zwangerschap. Maar hoe zorg je er nou voor dat je zowel jou immuunsysteem als dat van je kindje zo goed mogelijk ondersteunt?

Oftewel: welke voedingsstoffen heeft jouw lichaam op dit moment nodig? En in welke hoeveelheid? Hoe zorg je ervoor dat je gezond(er) eet? Zijn voedinssupplementen echt nodig? En zit er een groot verschil in de kwaliteit van supplementen of is dat alleen maar marketing? 

Allemaal uitdagingen en vragen die voor jou belangrijk zijn op dit moment. Voor je kindje overigens ook. 

Je wilt je kindje het beste meegeven wat er is. Niets dan het beste, want je kind is je alles. Daarvoor is het belangrijk dat je weet dat niet alles vanzelf gaat. En dat jij wel degelijk een vinger in de pap hebt in de basis die jij je kindje kunt meegeven. 

Bijvoorbeeld met hoe en wat je eet, drinkt en hoe je leeft. Maar weet je ook dat jouw darmen van grote invloed zijn op de fysieke start van jouw kindje? Niet alleen op zijn of haar darmen, ook hoe sterk de basis van het immuunsysteem van je kindje is omdat dit voor een groot deel vanuit je darmen wordt bepaald.

Preggy pack 1
Histamine maandmenu Denise (1)
Histamine maandmenu sushii

Wil je hier alles over weten?

Geef je dan op voor het Healthy Mama programma! Je leert niet alleen veel over je lichaam en de rol van essentiële voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen. Ook ontdek je waarom juist je darmen zo belangrijk zijn, zowel voor jou als je kindje. 

En misschien nog wel belangrijker, je krijgt tools om hiermee aan de slag te gaan. Zodat ook jij zo gezond en energiek mogelijk door je zwangerschap en de kraamtijd heen gaat. 

Want het is natuurlijk goed om te weten WAT het beste is om te doen, maar als alles in je lijf iets anders wil HOE doe je het dan? 

Ook dit deel ik met je vanuit mijn expertise, maar juist ook ervaring. Ik ben namelijk moeder van twee lieve meisjes en ben daarnaast ook ondernemer.

De ervaring van Floortje

★★★★★

”Denise heeft me super geholpen om tijdens mijn derde zwangerschap samen met mij een plan te maken hoe ik het meest energiek en gezond kan zijn in deze intensieve periode.

Doordat ik in het begin veel soorten voeding niet kon hebben door de misselijkheid, maakte ik me zorgen om mijn vitamine en voedingstoffen inname en daardoor de gezondheid van mijzelf en mijn kindje. Als ondernemer en moeder van 2 wil ik alles uit mijn dag halen, maar natuurlijk ook goed zorgen voor de baby. Denise heeft me helder en passend advies gegeven qua supplementen en voeding – voor mij én de ongeboren kleine. Dit geeft me naast heel veel rust ook de energie die ik belangrijk vind om het mooie leven te hebben met mijn gezin en mijn ambities tegelijkertijd waar te maken.

Floortje Lopes

Level Up Brand & Business Mentor, Tree Full of Scones & Floortjelopes.com

Over het Healthy Mama Programma

Wat krijg je allemaal?

 • Uitleg over de rol van een gezonde spijsvertering en immuunsysteem voor jou en je kindje.
 • Supplementen advies voor jou om zowel jouw lichaam als dat van je kindje zo goed mogelijk te ondersteunen.
 • Wat is nou juist wel goed om te eten voor jou en je kindje? En wat als je daar helemaal geen zin in hebt? 
 • De voor- en nadelen van verschillende manieren van bevallen, zoals een keizersnede 
 • Praktische tips die je direct na je bevalling kunt toepassen om je kindje het beste van jou mee te geven. 


 

Neurotransmitter test Acetylcholine

 • Advies hoe je na bevalling het immuunsysteem van je kindje een zo goed mogelijke start kunt geven.
 • Het belang van borstvoeding – bekeken vanuit het oogpunt van de darmen en het immuunsysteem.
 • Advies in alternatieve melksoorten mocht borstvoeding niet lukken en / of voor erna. 
 • Wanneer je het beste kunt starten met bijvoeden en wat je juist beter niet kunt doen. 
 • EHBO: Eerst Hulp Bij Oma’s – met goedbedoelde maar niet helpende adviezen.
 • Veel praktische tips & tools, waaronder recepten ter inspiratie.

 

Meer weten?

Boek via de knop hieronder een gratis telefonische intake van 30-45 minuten, dan denk ik met je mee.

E-book met 10 gratis tips

Met deze 10 tips kun je vandaag nog beginnen om van je darmklachten af te komen en zo je gezondheid een upgrade te geven.

Je download ze via de knop hieronder.

Contact

office@deniseboon.nl

KvK: 72732482

BTW: NL001905660B91

Instagram

Facebook

LinkedIn

 

Over Denise

Denise Boon (1981) is orthomoleculair voedings- en darmspecialist en helpt ondernemers en professionals het maximale uit zichzelf, hun leven en hun werk te halen.

Denise heeft zelf jarenlang geworsteld met klachten zoals een opgeblazen gevoel, PDS, acne, slapeloosheid, depressie, en moodswings en voelt zich nu sound as a pound.

Lees hier haar verhaal.

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer

Foto’s Denise: Tamara van Sminia

Print Friendly, PDF & Email