Histamine arme recepten voor je diner

Histamine arme recepten voor je diner

Histamine arme recepten hoeven alles behalve saai of ingewikkeld te zijn. In dit overzicht vind je smakelijke recepten voor een heerlijk histamine arm diner, zonder klachten achteraf en snel op tafel gezet.

Variëren met histamine arme recepten en ingrediënten kun je leren

Ook met een histamine intolerantie is het mogelijk om gevarieerd en lekker te eten. Van vullende soep tot romige pasta, van een Aziatische wok tot een frisse salade. Daar wordt niet alleen jij blij van, maar ook jouw darmen. Bovendien kan het hele gezin (of al je vrienden) meegenieten van deze maaltijden! 

Smaakt naar meer?

Wil je met histamine-arme recepten aan de slag en niet hoeven na te denken welke combinaties er mogelijk zijn binnen alle restricties die histamine-arm eten met zich meebrengt?

Kijk dan eens bij mijn Histamine Maandmenu met maar liefst 100 (!) histamine-arme recepten die ook nog eens glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij en eivrij zijn.

E-book met 10 gratis tips

Met deze 10 tips kun je vandaag nog beginnen om van je darmklachten af te komen en zo je gezondheid een upgrade te geven.

Je download ze via de knop hieronder.

Contact

office@deniseboon.nl

KvK: 72732482

BTW: NL001905660B91

Instagram

Facebook

LinkedIn

 

Over Denise

Denise Boon (1981) is orthomoleculair voedings- en darmspecialist en helpt ondernemers en professionals het maximale uit zichzelf, hun leven en hun werk te halen.

Denise heeft zelf jarenlang geworsteld met klachten zoals een opgeblazen gevoel, PDS, acne, slapeloosheid, depressie, en moodswings en voelt zich nu sound as a pound.

Lees hier haar verhaal.

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email