Histamine vrije ontbijt recepten

Histamine vrije ontbijt recepten

Deze ontbijtrecepten zijn de eerste stappen om je te helpen bij een evenwichtig en gevarieerd dieet. Ontbijten zet de toon voor de rest van de dag, dus wees lief voor je lijf en geniet er vooral ook van :-).

Maak een feestje van je histamine vrije ontbijt

Start je dag goed met een voedzaam, histamine vrij ontbijt. Daar pluk je de rest van de dag de vruchten van!

Over vruchten gesproken; wat dacht je van bosbessen muffins, ontbijtcake met rood fruit of appeltaart overnight oats. Ja je leest het goed, taart, muffins en cake als ontbijt. Zonder schuldgevoel en zonder lichamelijke klachten met deze histamine vrije ontbijtrecepten.

Smaakt naar meer?

Wil je met histamine-arme recepten aan de slag en niet hoeven na te denken welke combinaties er mogelijk zijn binnen alle restricties die histamine-arm eten met zich meebrengt?

Kijk dan eens bij mijn Histamine Maandmenu met maar liefst 100 (!) histamine-arme recepten die ook nog eens glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij en eivrij zijn.

E-book met 10 gratis tips

Met deze 10 tips kun je vandaag nog beginnen om van je darmklachten af te komen en zo je gezondheid een upgrade te geven.

Je download ze via de knop hieronder.

Contact

office@deniseboon.nl

KvK: 72732482

BTW: NL001905660B91

Instagram

Facebook

LinkedIn

 

Over Denise

Denise Boon (1981) is orthomoleculair voedings- en darmspecialist en helpt ondernemers en professionals het maximale uit zichzelf, hun leven en hun werk te halen.

Denise heeft zelf jarenlang geworsteld met klachten zoals een opgeblazen gevoel, PDS, acne, slapeloosheid, depressie, en moodswings en voelt zich nu sound as a pound.

Lees hier haar verhaal.

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email