voedingsdeskundige-baarn-hilversum-gooi

Joehoe!

Here it is: De Life’s Too Short To Feel Shit Podcast

 

Wil jij iedere week nieuwe insights ontdekken over hoe jij de regie over je buik kunt hebben en houden?

En hoe je de gezondste versie van jezelf kunt worden, zodat je kunt knallen met je business met energie voor 10?

Het liefst met Fun & Ease?!?

Abonneer je dan even op mijn podcast.

 

De Life’s Too Short To Feel Shit Podcast!

De Life’s Too Short To Feel Shit podcast is dé podcast waarin ik alles met je deel over hoe ook jij een gezonde buik kunt hebben en houden.

Als jij weet hoe je spijsvertering in elkaar zit, hoe de onderlinge organen met elkaar samenwerken èn wat jij kunt doen om dit dagelijkse non-stop proces zo positief mogelijk te beïnvloeden, dan kun ook jij volledige controle krijgen over je buik en je ontlasting.

De basis hiervoor is kennis, gecombineerd met begrijpen hoe alles samenhangt en daarna is het aan jou om dikke vette actie te ondernemen. Immers: zonder actie geen resultaat.

Als gezonde bourgondiër vind ik het belangrijk dat datgene wat je eet ook lekker moet zijn. En als ondernemer weet ik als geen ander hoe challenging het is om gezondheid te combineren met je ambitie.

Je wil als ondernemer per slot van rekening iets neerzetten met je business en bent zelf de spil van je bedrijf.

De pragmaticus in mij zoekt daarom altijd naar bio-hacks die je kunt gebruiken om gezond eten zowel lekker als makkelijk te maken. Juist in een vol leven met een ambitieuze business.

Met als doel: meer energie, meer output en meer omzet.

Want let’s face it:

Life’s Too Short To Feel Shit!

Luister 🎧 hieronder naar de laatste aflevering ⬇️

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DE PODCAST:

HOP NAAR DE AFLEVERINGEN ⬇️ 🎧

Hoe word ik verkouden – Podcast #17

Man, ik voel me toch een partij Sh*t. En waarom voel ik me ‘s nachts nog beroerder dan overdag? Om nog maar te zwijgen over die knallende koppijn die ik heb als ik me niet lekker voel. Hoe kan dat toch? I tell you all about ‘hoe word ik verkouden’ en dat in slechts een kwartier. “Snack je lekker mee?”

Lees meer…

Wakker liggen: praktische tips als je ‘s nachts naar het plafond ligt te staren.

Oké, in aflevering 14 heb je een aantal oorzaken van slecht slapen ontdekt. Maar wat nou als je midden in de nacht wakker ligt? Wat doe je op dàt moment dat je helpt om weer in slaap te vallen? In deze aflevering van de Life’s Too Short To Feel Shit podcast deel ik een aantal hele praktische en onorthodoxe tips die voor mij enorm helpen bij wakker liggen. Benieuwd? Luister gauw gezellig mee.

De inspiratie voor de huidige aflevering kwam ‘s nachts spontaan bij me op toen ik nadacht over wat te doen als je al wakker bent en niet meer in slaap kunt vallen. Dat ellendige wakker liggen. Lees meer…

Wat te doen tegen winderigheid

Is het normaal om iedere dag winden te laten? Zo ja, hoeveel winden laten is normaal? En moeten ze juist wel of niet stinken? Ik deel er het één en ander met je over in deze nieuwe aflevering van de Life’s Too Short To Feel Shit Podcast.

Lees meer…

Waar komt die Opgeblazen Buik nou toch vandaan?

Je buik lijkt wel een eigen leven te leiden… Met name omdat ‘ie te pas en te onpas opzwelt. Het lijkt soms wel alsof je zwanger bent! Deze opgeblazen buik belemmert je dan ook enorm. De vraag is: waar reageert je buik op? Is het iets wat je eet of is het iets anders?


Lees meer…

Wie, wat en waarom deze LTSTFS Podcast?!?

In deze allereerste aflevering van de Life’s Too Short To Feel Shit Podcast vertel ik je in het kort wat ik in deze podcast serie met je ga delen en wat jouw rol daarin is. Luister ‘m vooral even en ga daarna lekker door naar de volgende afleveringen, want je kunt iedere week minstens 1 nieuwe podcast van me verwachten. En wel op vrijdag.

 

 

Korte intro – Podcast #1

Een korte introductie van de ‘Life’s too short to feel shit’ podcast. Orthomoleculair darmspecialist Denise Boon vertelt over herkenbare situaties m.b.t. buikgerelateerde klachten, hoe ze je belemmeren en wat je kunt doen om hier (blijvend) vanaf te komen. Dit alles met voorbeelden en adviezen uit de praktijk.

Reviews Podcast

review podcast denise boon
podcast review denise boon
podcast review denise boon orthomoleculair dietist
podcast denise boon review

Foto’s Denise: Marit de La Vera.

Print Friendly, PDF & Email