meer energie gezonde darmen

Meer Energie door Gezonde Darmen

Master Your Health

“Hoe kom ik nou eindelijk van mijn opgeblazen buik, winderigheid en die constante vermoeidheid af?”

Gezonde darmen; waarom je jouw gezondheid een upgrade wilt geven?

✅ Je wil dat jouw lijf bij je past en dat je je (weer) aantrekkelijk voelt.
✅ Omdat je het maximale uit jezelf, je werk en je leven wilt halen.
✅ Omdat je je vrij en gelukkig wilt voelen met meer energie.

Overkomt jou wel eens het volgende?

Je hebt de hele dag hard gewerkt. Je hebt je door je dagelijkse after-lunch-dip gesleept en hebt aan het eind van de middag weer wat meer energie. Je hebt echt zin in een avond helemaal niks! Netflix, met een dekentje op de bank en een bak ijs erbij. Dé ingrediënten voor een ontspannen avondje: HEERLIJK!

Maar dan gebeurt het…om 21.00 uur stort je helemaal in. Je bent doodmoe, zit knikkebollend op de bank en wil het liefst meteen naar bed. Maar je favoriete serie dan? Eindelijk heb je tijd om te ontspannen, dit is JOUW tijd! Aarrgggg.

Omdat je het zo snel koud hebt, ga je met een pyjamabroek, sokken en shirt met lange mouwen naar bed. Om een paar uur later wakker te worden, omdat je het bloedheet hebt en je moet plassen. Zie dan maar weer snel in slaap te komen…

Alles waar je je overdag druk om maakt, wordt ‘s nachts uitvergroot. Je maalt en maalt en maalt. En de klok… tikt door. Je moet nu slapen, want morgen moet je gewoon weer werken. En dat gaat een stuk minder goed met maar een paar uur slaap!

“Alle ziekten beginnen in de darm” – Hippocrates

Er komt steeds meer wetenschappelijke bewijs dat onze Westerse eet- en leefstijl schadelijk is voor de gezondheid. Het heeft vooral een negatieve invloed op onze darmen.

En als je geen gezonde darmen heb of deze zijn niet in balans, dan is het uitkijken geblazen. Want wist je bijvoorbeeld dat de stof in de slijmvliezen van je darmwand samen met je goede darmbacteriën je immuniteit bepalen? Oftewel: hoe goed / slecht je ziekteverwekkers de deur uit weet te werken. En als die stof onvoldoende kan worden aangemaakt en er te weinig goede darmbacteriën zijn, dan nemen de ‘bad guys’ het over. Met alle gevolgen van dien…

Even voorstellen: ik ben Denise

Ik ben orthomoleculair voedings- en darmspecialist en help mensen die klachten zoals vermoeidheid, een opgeblazen buik en winderigheid ervaren, veelal veroorzaakt door darmproblemen of een verstoorde hormoonhuishouding.

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met klachten zoals een opgeblazen gevoel, PDS, acne, slapeloosheid, depressie, en moodswings en heb veel geëxperimenteerd om deze klachten op te lossen: van excessief sporten tot detox kuren en allerlei soorten van dieet- of voedingsprogramma’s. Niks hielp, totdat ik erachter kwam dat mijn klachten kwamen uit mijn (destijds) verstoorde darmen. Gezonde darmen gaven mij ongelooflijk veel meer energie.

Ik ben echt, recht door zee en eerlijk. Ik maak de dingen niet mooier dan ze zijn, maar kan zware onderwerpen ook luchtig maken. En als ervaringsdeskundige weet ik zelf heel goed hoe moeilijk het is om je voedingspatroon aan te moeten passen.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een andere aanpak nodig heeft. Ik zal mijn advies dan ook altijd afstemmen op jouw lichaam en op jou als persoon. Alleen op die manier zal het voor jou werken en kan jij weer met meer energie en zin gaan voor jouw ideale leven.

gezonde darmen meer energie denise

Terug naar jou. Waarschijnlijk herken je dit ook wel: opgeblazen buik en winderig…

Je hebt dus slecht geslapen en begint daarmee al doodmoe aan je dag. Je sleept jezelf naar je werk, waar je de dag start met een bak sterke koffie. Even wakker worden. Omdat je vandaag een belangrijke deadline hebt, voel je je al wat gejaagd. Je hart klopt sneller en je bent wat kortaf naar collega’s toe.

Oef, die koffie hakt er ineens flink in. En wel op je darmen! Je haalt nog net de W.C. en ontlast je eens even goed. Zo, dat ben je kwijt. Een paar uur later is het dan zover: de deadline nadert. Je bent nog altijd gespannen en hebt nauwelijks iets gegeten. Door al die spanning staat de knoop van je broek op knappen, zoveel lucht zit er in je buik. In plaats van je deadline is je grootste zorg dat je zometeen niet een keiharde wind laat of dat mensen denken dat je zwanger bent, want die opgeblazen buik is inmiddels niet meer te verstoppen.

Als je zo’n situatie herkent…

…dan ben je lang niet de enige. Hoe vervelend is het dat je aandacht wordt afgeleid door je lichaam! En wel je buik om precies te zijn, want je hebt geen gezonde darmen. En je wordt niet maar op 1 moment van de dag verstoord, maar gewoon de hele dag door. Want heb je niet stiekem je broekriem al een standje losser gezet? En dan die vermoeidheid! OMG die is misschien nog wel erger. ‘s Ochtends gaat nog wel, maar na de lunch stort je echt helemaal in. Terwijl je dan juist veel moet doen, waaronder (alert) bij afspraken zitten.

Extra bakkie koffie dan maar?!?

De ervaring van Bonnie

★★★★★

“Al jaren was ik aan het tobben met mijn gezondheid: allerlei pijntjes in mijn lichaam en een hoofd wat altijd moe en wazig was. Na mijn zwangerschap was het helemaal een drama. Veel soorten therapeuten gezien, die sessies gaven wel wat verlichting maar werkten niet permanent.

Tot ik Denise tegen het lijf liep. Zij zag en hoorde van al mijn kwaaltjes. En kon zo zeggen dat ik last had van parasieten, schimmels en intolerant was voor histamine. Vervolgens is dat met laboratoriumonderzoek bevestigd. Tijdens het beter maken van mijn lichaam heeft Denise me met raad, daad en zeer veel passie bijgestaan.

Wat ben ik blij dat ik Denise ontmoet heb. Net op tijd, mijn lichaam was helemaal op. Een 40-jarige in een 80-jarig lichaam. Ik was totaal gefrustreerd.

Nu, na 10 jaar niet kunnen sporten, sport ik weer. En het sporten gaat me nu makkelijk af. Ik heb meer energie, alsof ik weer 30 ben.

Als ondernemer heb ik door dit ziekzijn ontzettend veel kansen aan me voorbij moeten laten gaan. Nu ik weer helder kan denken, heb ik meer werk verricht in één jaar dan in de afgelopen zes jaar.

Dank je wel, Denise. Dank je, dat je mij zag en serieus nam. Ik ben eindelijk weer mezelf.”

Bonnie

Ondernemer

Hoe zou het voor je zijn als:

⚡ Je weer meer zelfvertrouwen hebt en je je sterk voelt.
⚡ Je veel beter slaapt en uitgerust bent waardoor je energiek bent gedurende de hele dag.

⚡ Je je leven terug hebt en weer kan genieten van dagelijkse dingen.
⚡ Je weer openstaat voor mogelijkheden en kan inspelen op kansen die voorbij komen.
⚡ Je weer veel meer energie hebt en je fit en gezond voelt.

Het Master Your Health programma helpt je:

  • Inzicht te krijgen wat de oorzaak van je fysieke klachten is, zoals een overmaat aan Candida gisten, een voedselintolerantie of een histamine-intolerantie.
  • Aan praktische tools hoe ook jij van moe en opgeblazen naar fit en gezond gaat.
  • Een gezonde lifestyle aan te nemen, zonder concessie te doen rondom genieten en sociale momenten.
  • Gezonde darmen te krijgen en de darmflora te herstellen, zodat je daarmee je immuniteit versterkt.
  • Hoe ook jij een leven met veel energie en rust in je buik kunt bereiken.
  • Om weer de vrijheid te krijgen om te doen wat je wil op een dag in plaats van dat je keuzes
   moet maken uit vermoeidheid.

  Janneke heeft weer gezonde darmen!

  ★★★★★

  “De afgelopen maanden heb ik een traject gevolgd bij Denise. Ik had vermoeidheidsklachten en nog wat andere vage klachten zoals last van mijn maag na het eten van yoghurt en kwark en soms een opgeblazen buik.

  Voor die vermoeidheidsklachten heb ik van mijn huisarts tot 3x toe ijzerpillen gekregen omdat mijn ijzerwaarden te laag waren. Mijn ijzerwaarden gingen er niet van omhoog helaas en de klachten namen niet af.

  Gelukkig kwam Denise op mijn pad en na onderzoeken, via Denise, bleek dat ik een Helicobacter bacterie in mijn maag had, mijn histamine through the roof was en een koemelk en gluten allergie had. Dat was nogal wat!

  Na een paar maanden behandelen, ben ik opnieuw getest en bacterie weg, histamine veel lager en schimmel weg. Wat een opluchting.

  Ik had dit echt niet alleen kunnen doen, de toegevoegde waarde van Denise is de begeleiding en haar duidelijke uitleg. De moeite die ze neemt om mee te denken en recepten te sturen waren erg waardevol. Ik ben erg blij dat zij op mijn pad is gekomen en ik me weer veel beter voel.

  Ik ben echt onder de indruk van de kundigheid van Denise en hoe ze mij heeft ondersteund om weer een goed werkende spijsvertering te krijgen.”

  Janneke

  Ondernemer, mmpower

  Wat kun je verwachten?

  • We kijken naar jou en je achtergrond: je krijgt dus geen standaard aanpak.
  • Je krijgt inzicht in de mogelijke oorzaken van je klachten.
  • Je krijgt praktische tools die jij dagelijks kunt inzetten om meer energie te krijgen èn te blijven!

  Dit is iets voor jou als je:

   • je ambitieus bent en weer alles uit het leven wil halen, zonder belemmert te worden door een slopende vermoeidheid of een opgeblazen buik;
   • al vaker bij artsen en therapeuten bent geweest en nog steeds met (vage) klachten rondloopt. Je bent er klaar mee en wilt nu eindelijk een échte oplossing;
   • je bereid bent te investeren in gezonde darmen en je gezondheid met tijd, energie en geld.

    Dit is NIET iets voor jou als je:

     • voor een quick fix wil gaan (je voelt je immers al langere tijd niet top – niet slechts een paar dagen);
     • geen waarde hecht aan feitelijke informatie uit laboratoriumonderzoeken en maatwerk;
     • niet bereid bent om te investeren in gezonde darmen en je algehele gezondheid (maar verwacht dan ook geen verandering: nothing changes if nothing changes…).

     Waarom is dit anders?

      • We gaan geen calorieën tellen en je gaat niet op ‘dieet’.
      • Alles wat ik doe is maatwerk – gezondheid is in mijn visie geen ‘one size fits all’;
      • Ik ben realistisch in mijn begeleiding: geen perfectie en vooral ook erg pragmatisch.

       Iets voor jou?

       Vraag via de knop hieronder je intake aan, dan denk ik met je mee.

       E-book met 10 gratis tips

       Met deze 10 tips kun je vandaag nog beginnen om van je darmklachten af te komen en zo je gezondheid een upgrade te geven.

       Je download ze via de knop hieronder.

       Contact

       office@deniseboon.nl

       KvK: 72732482

       BTW: NL001905660B91

       Instagram

       Facebook

       LinkedIn

        

       Over Denise

       Denise Boon (1981) is orthomoleculair voedings- en darmspecialist en helpt ondernemers en professionals het maximale uit zichzelf, hun leven en hun werk te halen.

       Denise heeft zelf jarenlang geworsteld met klachten zoals een opgeblazen gevoel, PDS, acne, slapeloosheid, depressie, en moodswings en voelt zich nu sound as a pound.

       Lees hier haar verhaal.

       Algemene Voorwaarden

       Privacyverklaring

       Disclaimer

       Foto’s Denise: Marit de la Vera 

       Print Friendly, PDF & Email