orthomoleculair therapeut ervaringen

Deze mensen gingen je voor

Orthomoleculair therapeut ervaringen

Weten waarom juist ik iets voor jou kan betekenen? Lees dan mijn klantervaringen en testimonials. Je kan mij ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag naar office@deniseboon.nl.

Dit zijn ervaringen van mensen die jou voor gingen!

Misschien wil je meer over darmtherapie en alternatieve geneeskunde weten? Of misschien is dit een geheel nieuwe benadering van je gezondheid en wil je weten hoe anderen dit ervaren. Dat snap ik allemaal heel goed! Daarom heb ik hieronder orthomoleculair therapeut ervaringen voor je verzameld. Verschillende klantreviews en testimonials van mensen die jou voorgingen en vertellen hoe het voor hen was!

★★★★★

“Ik had heftige klachten maar toen ontmoette ik Denise”

Ongeveer 8 jaar geleden vertelde mijn huisarts dat ik last had van een prikkelbare (spastische) darm en dat ik er maar moest mee leren leven. Ik ging ermee leven, maar ik had regelmatig (heftige) klachten. Maar toen ontmoette ik Denise en zij is echt een absolute topper! ❤️

Denise is zeer lief, spontaan en een echte professional! Je merkt aan alles dat ze het beste met je voor heeft en denkt in alles mee, waardoor er altijd een oplossing is! Deze oplossingen weet ze, omdat ze erg veel kennis en ervaring heeft en daardoor weet wat ze wel of niet kan inzetten.

N.a.v. de resultaten van de laboratoriumonderzoeken heeft Denise een uitgebreide analyse geschreven en daarop aansluitend een behandelplan. 

Bij mij waren er behoorlijk wat dingen aan de hand en Denise had er al een aantal voorspeld tijdens het intake consult. Denise wist al mijn vragen te beantwoorden en toen zijn we begonnen met de behandeling.

Ik voel mijzelf zoveel beter en dit is ECHT de beste investering die ik (in mijzelf) heb gedaan.

Het is vrij simpel, aan de hand van de laboratoriumonderzoeken komen resultaten, deze pak je aan en vervolgens voel je je beter. Alsof je met je auto naar de garage gaat, omdat hij een raar geluid maakt en vervolgens zegt de monteur wat er gerepareerd moet worden.

8 jaar geleden zei mijn huisarts dat ik ermee moest leren leven en 8 jaar later kom ik erachter dat het zoveel anders kan, thanks Denise! 🎉

Berend | ondernemer

★★★★★

“Ik kwam niet van mijn darmklachten af, totdat ik bij Denise terechtkwam. Wat een hartelijke, warme en lieve vrouw!”

Jarenlang heb ik met darmproblemen  gezeten, altijd obstipatie klachten gehad. Ik heb huisartsen geraadpleegd, bij natuurgenezers langs geweest, bloedonderzoeken, ontlasting onderzoeken gehad, orthomoleculaire arts bezocht etc. en ondertussen zelf altijd maar weer aan het onderzoeken en proberen geweest om een oplossing te vinden.

Maar ik kwam niet van mijn darmklachten af, totdat ik bij Denise terechtkwam.

Wat een hartelijke, warme en lieve vrouw!

De klik was er en we zijn samen aan de slag gegaan. Denise heeft onderzoeken laten doen en daar kwamen dingen uit die ik zelf nooit opgelost zou kunnen hebben.

Denise heeft een 3 fase behandelplan opgezet waar we mee van start zijn gegaan.

Met de tijdelijke dieetadviezen had ik geen moeite, ook niet met de supplementen. Wanneer ik een dip had omdat ik nog geen verbetering zag, was daar Denise weer met aanmoedigingen, nieuwe ideeën en tips.

Ze was er ‘gewoon’, zelfs als ik in de avond een appje stuurde. Wat een toewijding aan haar klanten en wat een energie!

Mijn gevoelens van downheid zijn ook aangepakt, wat dat betreft heb ik een totaalpakket van Denise gekregen 🙂

Ondertussen aan het einde van de 3e fase kan ik zeggen dat ik bijna elke dag naar het toilet kan voor een grote boodschap en ben dan zeer tevreden als ik achterom kijk.

Wat een mentaal en lichamelijk verschil als je normaal naar het toilet kan voor een nummer 2!

Je voelt je totaal anders, lichamelijk en geestelijk zit ik veel beter in mijn vel.

Dank je wel lieve Denise voor je inzet, je support en je steun! Het was de moeite, inzet en het geld dubbel en dwars waard!”

Tanja

★★★★★

“Denise is een specialist die jouw klachten wil verhelpen”

”Na jarenlang zoeken, proberen en misleiding, kwam ik in aanraking met Denise. En jeetje, wat een verademing! Denise is niet alleen een bijzonder fijn en empathisch persoon, maar heeft ook een giga buffer aan actuele kennis, intelligentie en ervaring binnen haar vakgebied.

Een expert die alternatieve geneeskunde met de medische wetenschap weet te verbinden en bovendien een specialist die jouw klachten wil verhelpen en geen mass market toepassingen hanteert. En dat is uniek.

Het traject waar ik nu nog volop in zit is pittig, maar door Denise ontzettend hoopvol. Ik voel me krachtiger dan ooit en ben bijna bij die gezondheid waar ik nooit van had durven dromen.”

Ilse

★★★★★

“Begin eraan en neem contact op met Denise!”

”Ik ben zo blij en dankbaar voor Denise in mijn leven! Al jaren liep ik rond met vage buikpijnklachten. Ik heb een druk en onregelmatig leven waardoor het er nooit echt van kwam er iets aan te doen.

Door in contact te komen met Denise is mijn voedingspatroon helemaal om gegaan en voel ik me nu top en energiek!

Denise begeleid heel goed en je kan altijd bij haar terecht voor vragen,tips en twijfels. Ben vooral eerlijk in wat wel en niet lukt en wat bij je past. Dan kun je samen met haar een persoonlijke oplossing vinden.

Dus mijn advies aan iedereen die hier al weleens over nagedacht heeft: begin eraan en neem contact op met Denise!”

Felice | Founder & Owner Penn&Ink N.Y.

★★★★★

“Ik vond het erg waardevol en kan Denise dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die gezond wil worden of blijven”

Denise is een heldin als het gaat over darmgerelateerde klachten herstellen. Zelf had ik al veel ondernomen op alternatief gebied om mijn darmklachten en eczeem te herstellen. De darmklachten kreeg ik redelijk onder controle, maar die eczeem bleef en hardnekkig ook. Denise heeft door middel van ontlastingsonderzoek en haar therapeutisch precies het laatste puzzelstukje weten te leggen, waardoor ik nu geheel klachtenvrij ben. Wauw!”

Sophie

★★★★★

“Ongeloofelijk wat een kennis en toewijding Denise heeft”

”Ongelooflijk wat een kennis en toewijding Denise heeft. Het is duidelijk dat haar hart ligt bij mensen helpen een gezonder, vitaler en energieker leven te leiden zodat ze het maximale uit hun leven kunnen halen, zoals ik graag doe. 

  De enorme hoeveelheid informatie voor langdurige verandering, tips en snelle oplossingen die Denise deelt zijn ongelofelijk. Het heeft mij in ieder geval in korte tijd geholpen helemaal fit te zijn voor een belangrijke gebeurtenis en daar ben ik haar mega dankbaar voor.”

  Floortje

  darmklachten orthomoleculair specialist denise boon

  ★★★★★

  “Denise bedankt voor je oneindige kennis en en even oneindige warmte!”

  ”Ik ben al een aantal jaar bezig met voeding, hoe we ons lichaam het best dienen en welke rol onze darmen daarin spelen. En toen kwam Denise op mijn pad! Wat een kundige therapeut en nog een fijner mens!

  De manier waarop Denise ervoor zorgde dat ik me meteen op m’n gemak voelde om te praten over de meest intieme fysieke zaken zegt alles over haar holistische aanpak; oprecht en hoort meer dan je vertelt. Ze leest (luistert) niet alleen met haar hoofd tussen de regels door, maar ook met haar hart, wat maakt dat ze met kop en schouders uitsteekt boven de rest. Nou ja, met kop en rest-van-lichaam eigenlijk.”

  Shaista

  ★★★★★

  “Ik kan niet zeggen dat het makkelijk was maar met de ondersteuning van Denise, haar deskundigheid en de mogelijkheid om vragen te stellen heb ik mij aan het dieet kunnen houden en goede resultaten geboekt”

  ”De afgelopen maanden heb ik een traject gevolgd bij Denise. Ik had vermoeidheidsklachten en nog wat andere vage klachten zoals last van mijn maag na het eten van yoghurt en kwark en soms een opgeblazen buik.

  Voor die vermoeidheidsklachten heb ik van mijn huisarts tot 3x toe ijzerpillen gekregen omdat mijn ijzerwaarden te laag waren. Mijn ijzerwaarden gingen er niet van omhoog helaas en de klachten namen niet af.

  Gelukkig kwam Denise op mijn pad en na onderzoeken, via Denise, bleek dat ik een Helicobactor bacterie in mijn maag had, mijn histamine through the roof was en een  koemelk en gluten allergie had.

  Dat was nogal wat!

  Na 4 maanden op streng dieet, een antibiotica kuur (wat weer een schimmel in mijn darmen veroorzaakte) en veel supplementen later, ben ik opnieuw getest en bacterie weg, histamine veel lager en schimmel weg. Wat een opluchting.

  Ik kan niet zeggen dat het makkelijk was maar met de ondersteuning van Denise, haar deskundigheid en de mogelijkheid om vragen te stellen heb ik mij aan het dieet kunnen houden en dus gelukkig goede resultaten geboekt.

  Hoe heb ik dit praktisch gedaan?

  Ik heb een overzicht gemaakt in excel per voedingsgroep wat ik niet mocht, soms mocht en altijd mocht. Daarnaast ben ik door mijn kookboeken gegaan om recepten uit te zoeken die hieraanhier aan voldeden of konden voldoen. Ook van Denise heb ik wat recepten gekregen en ook daar veel aan gehad.

  Als ik bij mensen ging eten stuurde ik ze de lijst met wat (simpele) recepten als voorbeeld. Mensen maakten er echt werk van, bij vrienden kreeg ik zelfgemaakte pasta van spelt (dat kan ik wel goed verdragen) of ze kookte een van de recepten en maakte daar variaties op. Niet alleen mijn creativiteit werd aangesproken maar ook van mensen om mij heen.

  Ik heb zelfs een aantal keren de lijst aan restaurants gestuurd (een keer vertaald naar het Zweeds omdat ik in Zweden aan het werk was).

  Ik had dit echt niet alleen kunnen doen, de toegevoegde waarde van Denise is de begeleiding, en haar duidelijke uitleg. De moeite die ze neemt om mee te denken en recepten te sturen waren erg waardevol. Ik ben erg blij dat zij op mijn pad is gekomen en ik me weer veel beter voel.

  Ik ben er nog niet, de komende maanden werk ik aan het herstellen van de balans van mijn darmbacteriën, een eitje vergeleken bij de afgelopen 4 maanden, ook ook hier weet ik dat ik bij Denise terecht kan mocht ik ergens tegen aan lopen of vragen hebben. 

  Ik ben echt onder de indruk van de kundigheid van Denise en hoe ze mij heeft ondersteund om weer een goed werkende spijsvertering te krijgen.”

  Janneke | ondernemer MMPower

  ★★★★★

  “Dank je wel Denise. Dank je dat je mij zag en serieus nam. Ik ben eindelijk weer mezelf”

  ”Al jaren was ik aan het tobben met mijn gezondheid: allerlei pijntjes in mijn lichaam en een hoofd wat altijd moe en wazig was. Na mijn zwangerschap was het helemaal een drama.

  Veel soorten therapeuten gezien, die sessies gaven wel wat verlichting maar werkten niet permanent. Tot ik Denise tegen het lijf liep. Zij zag en hoorde van al mijn kwaaltjes. En kon zo zeggen dat ik last had van parasieten, schimmels en intolerant was voor histamine. Vervolgens is dat met laboratoriumonderzoek bevestigd.

  Tijdens het beter maken van mijn lichaam heeft Denise me met raad, daad en zeer veel passie bijgestaan.

  Wat ben ik blij dat ik Denise ontmoet heb. Net op tijd, mijn lichaam was helemaal op. Een 40-jarige in een 80-jarig lichaam. Ik was totaal gefrustreerd. Nu, na 10 jaar niet kunnen sporten, sport ik weer. En het sporten gaat me nu makkelijk af. Alsof ik weer 30 ben.”

  Als ondernemer heb ik door dit ziek zijn ontzettend veel kansen aan me voorbij moeten laten gaan. Nu ik weer helder kan denken, heb ik meer werk verricht in één jaar dan in de afgelopen zes jaar.  

  Bonnie | moeder en ondernemer

  ★★★★★

  “Denise spant de kroon met enerzijds haar fijne vibe, luisterend oor en constructieve maar custom made aanpak”

  Ik heb oprecht, door m’n werkveld maar ook privé zoveel kundige mensen ontmoet op het gebied van health, food en experts die wat dieper in materie gespecialiseerd zijn in het menselijk lichaam. 

  Maar serieus, Denise spant de kroon met enerzijds je fijne vibe, luisterend oor, constructieve maar custom made aanpak en aan de andere kant de ongekende kennis die ik niet eerder zo ervaren heb bij iedereen die claimt dat ze expert zijn. 

  Ik gun iedereen een Denise in their lives als ze op zoek zijn naar antwoorden en juiste aanpak om weer een gezonde darmflora te realiseren.

  Het is een traject waarbij Denise langs de zijlijn die juiste support is. Want mentaal is een traject soms nog zwaarder dan fysiek heb ik zelf aan den lijve ondervonden, dus dan kom je niet weg met enkel de theorie. Om jezelf mentaal sterk te maken en dit traject aan te kunnen heb je juist de theorie nodig om het te begrijpen en gemotiveerd te raken dat je verandering enkel zelf in de hand hebt. Die balans brengen is zo belangrijk, en dat doet Denise zo fijn.”

  Jessy | manager

  ★★★★★

  “Denise kijkt naar wie ik persoonlijk ben”

  ”Denise heb ik leren kennen als orthomoleculair voedingscoach. Al lange tijd had ik verschillende vage klachten waar ik graag via een natuurlijke weg en voor altijd van af wilde. Denise heeft mij hier met alle kennis die zij heeft enorm goed mee geholpen.

  Ik ervaar Denise als een coach met veel kennis. Haar denkwijze is flexibel en kritisch. Denise coacht het totaalplaatje. Het is namelijk niet alleen een behandelplan mailen waarmee ik aan de slag kan gaan. Er komt meer bij kijken.

  Het aanpakken van de klachten vraagt veel discipline en omgooien van je oude leefstijl waarbij er ook een stukje mentaal coaching bij komt kijken. Ik heb dit erg fijn ervaren met Denise, ze kijkt naar wie ik persoonlijk ben.

  Voor vragen, feedback of even klagen is Denise goed bereikbaar en motiveert zij op de voor mij juiste manier om weer verder te gaan met het behandelplan.

  Ik zit nu in de laatste fase van het behandelplan en ik ben nagenoeg van alle vage klachten die ik had af! Dat hebben wij samen gedaan, bedankt Denise.”

  Renée | Ondernemer

  voedingsdeskundige-baarn-hilversum-gooi

  ★★★★★

  “Denise is een zeer deskudige, professionele en vooral leuke darmspecialist, ze voldeed aan al mijn verwachtingen”

  Ik heb onlangs een paar tests met Denise laten uitvoeren en het was een zeer prettige ervaring.

  Ik ben zelf een health and wellness coach, dus ik had een behoorlijk hoge lat als het gaat om het kiezen van iemand om mee te werken. Denise is een zeer deskundige, professionele en vooral leuke darmspecialist en ze voldeed aan al mijn verwachtingen.

  Van haar heb ik een zeer goede begeleiding, resultaten en aanbevelingen gekregen om me verder te helpen mijn gezondheidsdoelen te bereiken en ik raad iedereen van harte aan om met haar samen te werken.

  Alma

  ★★★★★

  “Denise is niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ze is ook gezellig en spontaan”

  ”Met mijn verschillende klachten kwam ik bij Denise om te kijken wat dit betekende en vooral hoe ik mijn situatie kon verbeteren. Vanaf mijn eerste gesprek met Denise heb ik een ontzettend fijn gevoel gehad. Denise is niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ze is ook gezellig en spontaan. Haar meest fijne eigenschap als klant is dat ze met je meeleeft, en vooral dat ze met je meedenkt.

  Om mijn klachten te verhelpen, heeft ze mij een uitgebreid en zorgvuldig uitgekozen therapieplan gegeven die ze met al haar kennis haarfijn kon uitleggen.

  Denise heeft ongelofelijk veel kennis over haar vak en weet precies hoe ze jou het beste kan helpen. Hierbij is ze altijd bereikbaar voor vragen, wat heel fijn is. 

  Door Denise haar inzicht, kennis, sympathie en motivatie heb ik mijn klachten kunnen verhelpen. Niet alleen door haar effectieve werkwijze, maar ook door haar vriendelijke en gezellige persoonlijkheid zou ik haar aan ieder ander aanbevelen.”

  Floor

  ★★★★★

  “In één woord ‘Wauw!”’

  ”Met een woord Wauw! Het resultaat, de begeleiding, de persoonlijke touch en natuurlijk Denise haar kennis. Dit proces aangaan is natuurlijk geen goedkoop grapje, maar als je om je lichaam geeft dan is dit het echt dubbel en dwars waard.

  Door Denise haar inzicht, kennis, sympathie en motivatie heb ik mijn klachten kunnen verhelpen. Niet alleen door haar effectieve werkwijze, maar ook door haar vriendelijke en gezellige persoonlijkheid zou ik haar aan ieder ander aanbevelen.”

  Suzanne | Ondernemer

  ★★★★★

  “Nooit verwacht dat ik mijzelf zó goed zou voelen!”

  Wauw. Nooit verwacht dat ik mijzelf zó goed zou voelen. Denise behandelt niet alleen de symptomen, maar gaat veel verder en zorgt ervoor dat je lichaam weer werkt hoe het hoort te werken en blijft werken!

  Ik voel me zoveel fitter, sterker en heb ZOVEEL meer energie. Bizar.

  Je wordt persoonlijk begeleidt door het hele proces en zij geeft duidelijk aan wat de volgende stappen zullen zijn. Denise heeft enorm veel kennis van haar vakgebied. Echt een professional.

  Als jij nog twijfelt, geef het een kans! Je zal zien dat je je veel beter gaat voelen. Echt!

  Jordy | Ondernemer, Eigenaar van Soulmore

  ★★★★★

  “Meteen een vertrouwd gevoel”

  Denise is echt een topper, zowel als mens als ook binnen haar vakgebied. Ze luistert heel goed naar je verhaal waardoor je meteen een vertrouwd gevoel hebt. Daardoor weet je ook dat ze je graag wilt helpen. Dus als je iets wilt veranderen aan je eetgedrag, zou ik je Denise aanraden. Ik zou zeggen doen!

  Brian

  ★★★★★

  “Het gesprek voelde meteen goed en met haar kennis gaf zij mij vertrouwen.”

  Vorig jaar ben ik via internet op de website van Denise terechtgekomen. Denise heeft voor een deel dezelfde klachten gehad als ik en het was daarmee voor mij heel herkenbaar.

  En inmiddels klachtenvrij dus voor mij een goede reden contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

  Mijn waardes, van o.a. histamine, waren extreem hoog dus aanpak was nodig.

  Denise heeft mij gedurende het traject heel fijn begeleid en was altijd benaderbaar voor vragen en adviezen.

  Hoewel het al veel beter ging, was ik nog niet helemaal klachtenvrij. Denise heeft me tenslotte doorverwezen naar een osteopaat, dit was het laatste zetje wat heeft gemaakt dat ik me veel beter en fitter voel.

  Corinne

  Print Friendly, PDF & Email