DE 3 MEEST VOORKOMENDE

OORZAKEN VAN EEN OPGEBLAZEN BUIK!

Herken je één van volgende dingen?

histamine maandmenu weekmenu-recepten

Je hebt vaak een opgeblazen buik....

…waardoor je broek op knappen staat.

histamine maandmenu weekmenu-recepten

Je voelt je vaak winderig...

…op ongemakkelijke plekken.

histamine maandmenu weekmenu-recepten

Je hebt weinig energie...

…gedurende de dag.

histamine maandmenu weekmenu-recepten

De wc is niet je grootste vriend...

…het is meer een haat-liefde verhouding.

Krijg grip op jouw opgeblazen buik!

Hoe lekker zou het zijn als je de hele dag door een platte buik hebt, barstens vol energie zit en zelfs ‘s avonds nog kunt genieten van een avondje uit met vrienden, zonder kapot te zijn? Oh… en als je elke dag fluitend naar de W.C. gaat?

Best fijn, toch?!

Waarschijnlijk heb je nu regelmatig last van een opgeblazen buik, laat je vaker dan je wil een wind en misschien heb je ook al een haat-liefde verhouding met de W.C. ontwikkeld…

Met name die hoeveelheid lucht in je buik: hoe komt ‘ie er en waarom neemt het in de loop van de dag toe? Wat is hier de oorzaak van en vooral ook: wat kun je er aan doen om er vanaf te komen?

 

“Helder en duidelijk uitgelegd!”

Heel goed, helder en duidelijk uitgelegd. Ik vond het gewoon geweldig om het eens mee te krijgen, wat er allemaal in je lachaam gebeurt. En dan met name de darmen!

petra

★★★★★

“Super interessante webinar!”

Super interessante webinar! De histamine was nieuw voor mij en aangezien er geen oplossing of beterschap is, is dit misschien wel de oorzaak bij mij. Ik ben dus ook voor het intake-gesprek gegaan. Intussen heb ik ook veel veranderingen ondergaan, maar wil er graag vanaf!

Maggelien

★★★★★

Al deze dingen deel ik met je tijdens mijn gratis webinar:

de 3 meest voorkomende oorzaken van een opgeblazen buik.

Je kunt namelijk iets aan die opgeblazen buik doen, zodat je ook weer een ‘luchtvrije’ buik hebt. Een die niet op knappen staat en waarbij je niet continue zin hebt om de knoop van je broek los te maken (die is herkenbaar he?!?).

Samenvattend deel ik tijdens het gratis webinar het volgende met je:
1. wat er in je buik gebeurt als je een opgeblazen buik hebt.
2. wat de meest voorkomende oorzaken van een opgeblazen buik zijn.
3. wat de eerste stap is die jij kunt zetten om weer grip op je buik te krijgen.

Het kost je niets, alleen wat van je tijd.

Geef je naam en je e-mailadres op en je krijgt toegang tot het webinar. Deze kun je vervolgens kijken wanneer je wilt.

Oh en als je tijdens het webinar een vraag hebt, dan kun je die in de chat stellen. Je vraag komt vervolgens in mijn inbox terecht, waarna ik ‘m uiterlijk binnen twee werkdagen beantwoord.

Wie ben ik?

Ik ben Denise Boon, orthomoleculair darmspecialist, spreker en life coach. Ik help ondernemers en high achievers in life te transformeren naar de meest energieke versie van zichzelf. Met als resultaat: meer energie, meer output en meer omzet.🌱🔥⚡

Vanuit mijn eigen ervaring met vage klachten, zoals vermoeidheid, een opgeblazen buik en wisselende ontlasting houd ik mij dagelijks bezig met gezond en lekker eten. Altijd in die combinatie (oké bijna altijd dan :).

Jarenlang was ik een echte bourgondiër. Genieten van eten was, en is, heel belangrijk voor me. Inmiddels doe ik dat een stuk gezonder dan voorheen en inspireer ik hier ook anderen mee.

Door mijn (com)passie voor mensen, weet ik me goed in te leven in een ander. Daardoor zie ik vaak snel wat voor de ander belangrijk is en welk aspect cruciaal is in de transformatie naar de energiekste versie van hem of haar.

Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met hun voeding en leefstijl. Ik heb bij veel mensen bijgedragen aan meer inzicht in gezonde voeding dat bij hen past, wat resulteert in meer energie en meer plezier in het dagelijks leven.

​Dit doe ik door lezingen, 1 op 1 (food)coaching en begeleiding, inspirerende maandmenu’s en groepsactiviteiten, zoals workshops.

opgeblazen buik webinar

“Zelf met veel kennis nog veel bijgeleerd van Denise!”

Een heel interessant webinar, zeer leerrijk! Ik wist er al vrij veel van, maar  toch leer ik elke keer weer iets nieuws bij door Denise. Super bedankt, ik heb het boek gelijk besteld!

Kathleen

★★★★★

“Duidelijke en fijne webinar!”

Ik vond het duidelijk en fijn om naar te luisteren! Ik ben zoekende naar duidelijkheden voor mij en mijn zoon, over de voeding die wij tot ons nemen i.v.m het niet mogen eten van gluten. Wij hebben beiden coeliakie, houden ons heel goed aan de regels daarvoor, maar blijven beenpijn en gewrichtspijn houden. Misschien is een moleculair therapeut degene die wij zoeken om goed in ons vel te komen zitten.

Luciënda

★★★★★

Veelgestelde vragen

Kan ik het webinar bekijken wanneer ik wil of start de opname meteen na de download?

Je kunt het webinar bekijken wanneer en waar je wilt. 

Tip: luie stoel, jogging pak en een lekkere kop thee :-). Het kan handig zijn om een notitieboekje en pen erbij te houden. 

Moet ik iets downloaden op mijn computer om het webinar te kunnen bekijken?

Je hoeft niets te downloaden om het webinar te kunnen bekijken. De meeste mensen vinden het ‘t fijnst om het webinar vanaf desktop te bekijken. 

Kan ik tijdens het webinar vragen stellen? Zo ja, hoe?

Ja, dat kan! Je vraag komt bij mij binnen in mijn inbox en ik beantwoord ‘m zo snel mogelijk, uiterlijk binnen twee werkdagen. 

Hoe lang duurt het webinar?

Het webinar duurt ongeveer 40 minuten. 

Kan ik het webinar later nog eens terugkijken?

Ja, dat kan met de unieke link in de button van de mail die je na aanmelding ontvangt.

Print Friendly, PDF & Email