In de media

Waarom het Prikkelbare darm syndroom niet bestaat

 

Het prikkelbare darm syndroom is iets wat naar schatting tussen de 15% en de 20% van de Nederlandse vrouwen en 5-20% van de Nederlandse mannen heeft (1).

Althans, al deze mensen krijgen het label van dit ‘syndroom’ opgeplakt door hun arts. Is het echt een syndroom? Zo ja, wat behelst dit syndroom dan precies?

Ik deel mijn visie en ervaring graag met je via het artikel in het mindstyle tijdschrift Bloom magazine.

magazine Bloom artikel prikkelbare darm syndroom

“The only thing you absolutely have to know is the location of the library.”

– Albert Einstein –

Orthomoleculair vakblad en tijdschrift Voedingswaarde 12-2013

De zwarte wolk van een postpartum depressie


Het is een van de ergste dingen die je als mens, vrouw, maar juist ook als kersverse moeder kan overkomen: een postnatale depressie. Tegenwoordig postpartum depressie genoemd.

Het is mij na de geboort van onze oudste dochter overkomen. Ik voelde me alleen, gevangen in een lijf dat ik niet ken en geen idee waar de uitgang was.

Dit heeft mijn honger naar nieuwsgierigheid enorm gevoed. Wat uiteindelijk leidde naar een complete omscholing in doen wat ik nu doe.

Tijdens mijn studie Orthomoleculaire Voedingsleer & Geneeskunde heb ik mijn scriptie geschreven over oorzaken en aanpak van een postpartum depressie. De docenten vonden mijn scriptie dermate waardevol dat ze me vroegen of ik er een artikel van wilde maken voor het vakblad Voedingswaarde van Atrium Innovations.

Met liefde natuurlijk!

E-book met 10 gratis tips

Met deze 10 tips kun je vandaag nog beginnen om van je darmklachten af te komen en zo je gezondheid een upgrade te geven.

Je download ze via de knop hieronder.

Contact

office@deniseboon.nl

KvK: 72732482

BTW: NL001905660B91

Instagram

Facebook

LinkedIn

 

Over Denise

Denise Boon (1981) is orthomoleculair voedings- en darmspecialist en helpt ondernemers en professionals het maximale uit zichzelf, hun leven en hun werk te halen.

Denise heeft zelf jarenlang geworsteld met klachten zoals een opgeblazen gevoel, PDS, acne, slapeloosheid, depressie, en moodswings en voelt zich nu sound as a pound.

Lees hier haar verhaal.

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email